Przystawka zimna:Roladka z kurczaka faszerowana pieczoną papryką z sosem ziołowym z sałatką z mikro ziół z sosem chipotle
Zupa:Krem z kukurydzy z plastrem z grillowanego indyka i salsą
Danie główne:Pierś z kaczki z groszkiem cukrowym, pieczonymi ziemniakami i sosem pieczeniowo-tymiankowym
Desery podane ma bufecie:Brazylijskie ciasto bananowe, Brigadeiro- brazylijskie trufle, Grillowane ananasy, Mus z owoców egzotycznych, Tarty owocowe, Deserki koktajlowe
Bufet z przekąskami zimnymiTarta ze śledzia podana na pieczywie razowym, Filet z dorsza marynowany w pomidorach z warzywami, Klopsiki z ryb bałtyckich w pikantnej zalewie octowej, Tortille nadziewane łososiem wędzonym i rucolą, Jaja faszerowane pastą twarogową z chipsami z salami, Roladki drobiowe z morelą i serem brie.
Podamy polędwiczki wieprzowe zapiekane w cieście francuskim ze szpinakiem, Pasztet z marynowanymi kurkami, Tortille z grillowanym indykiem i czerwoną papryką, Koreczki serowe z dodatkami, Sałatka ziemniaczana z pieczonym boczkiem, Sałatka z pomidorów, grillowanych pieczarek, czerwonej cebuli, Pieczywo, masło, zimne sosy.
Po północyChilli con carne z łezką kwaśnej śmietany z nachosem
Koszt balu to 149zł/ za osobę
Pozostałe informacje dotyczące menu i balu na stronie
www.malinowyogrod.pl